søndag den 3. juli 2011

Stop svinge paa EU hardhats: Byggearbejdere 'rep siger, at de har gjort deres del til at skaere ned paa omkostningerne

EU-arbejdere er ikke at skylden for nedgangen i byggeriet business.BY Gary Labarbera

New York Citys langsigtede økonomiske styrke afhænger i høj grad på en levende bygge-og anlægssektoren. Men byggeriet har været hårdt ramt af recessionen og dens nedfald. Jobs er nede mere end 20% siden 2008, og nye bygninger er ikke stiger, som de var kun et par år siden.

I de seneste uger har observatører forsøgt at skyde skylden for denne situation på EU bygningsarbejdere, kynisk forudsat offentligheden ville glemme de risikable finansielle og investering praksis, der faktisk har forårsaget de økonomiske problemer, vi alle står over for.

En gennemgang af de faktiske forhold viser, hvor fjollet dette forsøg på at distrahere har været - at afsløre, at de udfordringer, der er vigtigst for fremtiden for byggebranchen har været tydeligt, siden længe før den økonomiske afmatning.

Fra 2000-2008 steg Byggeomkostninger i byen med en kæmpestor 121%, ifølge data fra New York Building Kongressen. Men i samme periode steg bygningsarbejdere gennemsnitlige årlige indkomster med ca 3,5% og konstruktion arbejdspladser steg med mindre end 10%.

Så hvor gjorde denne massive stigning i udgifterne hen? Den helt klart ikke det meste gå i arbejdstagernes lønsedler eller jobskabelse. Og mens entreprenører siger, at de har prøvet at skære i omkostningerne, har de ikke tilbyder uafhængig og kontrollerbar data til at underbygge påstandene.

Nu er der en afmatning, og pludselig byggeri fagforeninger - arbejderne - der forventes at bære den største del af byrden. Hvad forstand betyder det gøre?

Vi anerkender, at vi lever i en foranderlig verden. Vi er klar over vi er nødt til at tage betydelige skridt til at reducere omkostningerne. For eksempel forhandlet konstruktion fagforeninger omkostningsbesparende aftaler med Bloomberg administrationen for den offentlige skole renoveringer og arbejde på andre statslige bygninger, der vil spare skatteyderne ca 335 millioner dollar fra 2010 til 2014 - efter allerede sparet 221 millioner dollar fra 2005 til 2009.

Må ikke blive vildledt af argumenter monteret af højreorienterede forskere, der forsøger at overbevise offentligheden om, at fagforening bygningsarbejdere er en del af problemet.

Det er, hvad den regionale plan Association, anfører i en rapport, der udkom i sidste måned. Det hedder, at tvister, som fagforeninger kan udføre visse opgaver forårsage strejker, puste omkostningerne med så meget som 20%. Den samme rapport siger union omkostningsbesparende aftaler gearet til jump-start private projekter, ikke virkede, og at medlemmerne af fagforeningen knap nok arbejde på private projekter mere.

Faktisk har entreprenører selv administreret en union plan forbyder sådanne tvister i at forårsage arbejdsstandsninger. Disse tvister aldrig langsommeligt arbejde ned.

Og dem union omkostningsbesparende aftaler, som angiveligt ikke virkede bliver brugt på mere end 70 private projekter, der fremmer nogle $ 15 milliarder udvikling i hele byen - med tusindvis af EU-medlemmer, der arbejder på dem.

I stedet for at puste omkostninger, har fagforeninger været blandt de eneste aktører i byggebranchen arbejder hårdt for at bringe dem ned. Som entreprenører ved udmærket godt, lønomkostninger ofte udgør halvdelen af ​​\ "hård \" anlægsomkostninger, der ikke engang involverer store udgifter, ligesom udgifterne til jord og \ "bløde \" omkostninger såsom retlige og arkitektoniske gebyrer.

Fagforeninger kan kun styre lønomkostninger, ikke alt andet på projekter. På det, laver de deres andel.

Store byggefirmaer hjælp union arbejdskraft hævder at være ved at miste markedsandele. Men af ​​regionens top 25 entreprenører klassificeret efter indtægterne, er næsten alle unionized. Dette modsiger den opfattelse, at disse entreprenører ikke kan konkurrere.

EU bygningsarbejdere stolt bygget skyline, der definerer New York City. Hvis entreprenører og andre i branchen har arbejdet hårdere på trimning deres omkostninger og ineffektivitet, kunne vi bygge flere og skabe flere gode betalte jobs for middelklassens newyorkere.

LaBarbera er formand for de 100.000 medlemmer Bygge-og byggefagene Rådet for Større New York.

Ingen kommentarer:

Loading...