mandag den 27. juni 2011

De 405 Summer Lukning

MTA advarer bilister om en bro nedrivning projekt, der vil lukke en 10-mile strækning af 405 Freeway for en hel weekend.

Nu har de fleste af jer sikkert har hørt om planer om at lukke 405 Freeway efter Sepulveda Pass for 53 timer i juli. Her er de møtrikker og bolte, bare for at bringe dig op i fart.

405 Freeway vil blive lukket i begge retninger for 53 timer, den 17. juli og 18., der starter sent fredag ​​aften / tidlig lørdag morgen timer og slutter lige før myldretiden mandag morning.A 10-mile strækning af 405 vil blive berørt, fra Interstate 10 til 101.The lukningen vil tillade besætninger til at nedrive den sydlige side af Mulholland Bridge.

Omkring 500.000 biler kører igennem dette område på en gennemsnitlig juli weekend - relativt let trafik, når du overveje andre tidspunkter af året.

\ "Det er overkommelig, hvis den offentlige samarbejder, \" siger Marc Littman, der er talsmand for LA County Metropolitan Transportation Authority, der understregede vigtigheden af ​​forvejen på projekter som dette.

MTA planer om at udrulle en annoncekampagne i denne weekend op til den officielle mediebegivenhed om emnet på mandag, 23. maj. Efterhånden som vi kommer tættere på sommeren nedrivning dato vil Littman også rampe op opsøgende indsats med et grundlæggende budskab: Plan forude.

\ "Vi opfordrer folk til at blive hjemme, hvis du kan, \" siger Littman. \ "Hvis du er nødt til at køre, vil vi sende anbefales alternative ruter. \"

I et forsøg på at hjælpe de mennesker, der skal være på vejen - især udrykningskøretøjer - et team af trafikstyringen konsulenter arbejder til de anbefalede alternative ruter for at forberede weekenden. Holdet består af California Highway Patrol og Los Angeles Department of Transportation.

Ingen tvivl, denne Freeway arbejde er uden fortilfælde her i bil-centriske Los Angeles, og det kunne have en vidtrækkende konsekvenser for næsten alle aspekter af vores transportsystem. Tilslutning motorveje, overflade gader, og kørende trafik i Los Angeles International Airport kunne blive påvirket.

I et par år, da den milliard dollar projektet er afsluttet vil du være i stand til at køre i en kontinuerlig Carpool vognbane fra San Fernando Valley til Orange County. Vi vil også få bedre adgang til et sikrere motorvej.

Og så får vi at gøre det hele igen næste sommer ...

Det er rigtigt, vil besætningerne gentage denne proces i 2012, hvor besætningerne lukker motorvejen på nedrive den nordlige side af Mulholland Bridge.

-Tony arranaga


Hold dig ajour med projektet:

metro.net/projects/i-405

http://twitter/i405 (endnu ikke aktiv)

konstruktion hotline:

213-922-3665

Ingen kommentarer:

Loading...