tirsdag den 11. januar 2011

Arbejdsloese Fordele Cutoff begynder for 2 millioner amerikanere

Nation
Udskriv denne side | EmailShare på FacebookShare på TwitterShare på DiggShare på lifestream

Lisa FlamContributor

AOL News (dec. 1) - Næsten 2 millioner amerikanere begynder at miste deres udvidede arbejdsløshedsunderstøttelse i dag, så folk uden arbejde kæmper for at holde på deres bolig og forsørge deres familier, mens over en dyster helligdag sæson uden penge til gaver og fester.

Arbejdet er tørret op til Shawn Slonsky, en union elektriker, som bruger sin sidste arbejdsløshed check til at betale for dagligvarer, forsyningsselskaber, gas og børnebidrag. Ikke har råd til gaver eller et juletræ, sagde han til Associated Press at han ikke ser frem til ferien.
Melisse Nelson, APFelicia Robbins i Pensacola, Florida, mistede sit job som en børne-arbejdstager i 2009, og hendes sidste 235 dollar arbejdsløshed check vil ankomme 13 december. Hendes 10-årige bil kører ikke, og hun går hver dag til den lokale arbejdsløshed kontor for at søge arbejde.
\ "Du behøver ikke engang komme i den sindstilstand til jul, når tingene er dårlige, \" siger Slonsky, 44, i det nordøstlige Ohio. \ "Det er svært at være i en jovial stemning hele tiden, når du har fået denne storm sky hængende over hovedet. \"

Under højt profilerede Rockefeller Center juletræ belysning tirsdag aften på Manhattan, omkring 40 out-of-arbejde newyorkere marcherede i protest.

\ "Just in time for Christmas, folk kommer til at miste deres eneste livline, som er lad dem holde fast ved en antydning af det liv, de vidste, \" organisator Sam Talbot, 33, af Manhattan fortalte New York Daily News. \ "Vi ønsker at minde folk der er en alvorlig krise i gang. \"

Nogle der skilte læsning \ "Hold Lights on for arbejdsløse \" og \ "Vi har brug for job Not Another Koreakrigen, \" rapporterede avisen og tilføjer, at mange gik Santa hatte og messede, \ "Glædelig jul! Du er fyret ! \ "

Kongressen har undladt at udvide de arbejdsløse ydelser tirsdag aften, og medmindre lovgivere beslutter andet, vil December se omkring 2 millioner mennesker afskåret inden jul, ifølge AP.

Blandt disse er Donna Rafferty, der var sluppet fra sit job på en sociale tjenester agentur i maj 2009 og har været på udkig efter et job lige siden. Rafferty, 58, fortalte The Boston Globe, at hendes 376 dollars i ugentlige dagpenge udløber 25 december.

\ "Hvis jeg bliver deprimerede, er det ikke kommer til at tjene nogen, så jeg forsøger at blokere det ud,''Rafferty, en Boston bosiddende, til Kristeligt Dagblad. \" Jeg spiser en masse suppe.''

Hun sagde hun sendte ud i hundredvis af igen og ansøgte om hundredvis af arbejdspladser i løbet af de sidste halvandet år. Hun er ligesom mange mennesker, der bare ønsker at arbejde.

\ "Jeg er ikke søger et job, jeg tigger om en \" Felicia Robbins, 30, fortalte AP.

Robbins var ved hjælp af hendes sidste $ 500 til at flytte ud af en hjemløs husly i Pensacola, Florida, og ind i en lille lejebolig med sine fem børn. Ud af arbejde siden 2009, er hendes sidste $ 235 check skal ankomme 13 december.

Out-of-arbejde amerikanere er kommet til at stole på de fordele, som var blevet forlænget op til 99 uger for nogle, for basale behov.

Sponsorerede links \ "Uden arbejdsløshedsunderstøttelse, jeg er ikke rigtig sikker på, jeg kan holde på mit hus, \" siger Dorothy Allen, en enlig forælder uden Scranton, Pennsylvania, fortalte Los Angeles Times. \ "Jeg beder det vil blive udvidet. Hvis ikke, har jeg allerede fået en ansøgning om velfærd. \"

I York, Pa anlægsarbejdet Oral Mellinger sagde, at han ville miste sit lejede trailer, hvis han mister sin $ 350-en-uge arbejdsløshedsunderstøttelse. \ "Vi vil helt sikkert være ude på gaden, \" sagde han til USA Today.

Tabet af fordele vil tage julen ud bordet for Wayne Pittman af Lawrenceville, Ga, der er gift med en 9-årig søn. Hans sidste kontrol vil blive brugt på nødvendigheder, han fortalte AP.

\ "Jeg har en lille dreng, og det er lidt svært at forklare ham, \" siger Pittman, en out-of-arbejde tømrer.

1 kommentar:

vægttab sagde ...

Hey nice tanks

Loading...