lørdag den 26. marts 2011

GLAAD Rasende paa 'SNL' Transgender Skit

Af Kelly Fisher'Saturday Night Live 'er i varmt vand i denne uge takket være en kontroversiel sketch det luftet under sidste weekends show.

Ifølge E! Nyheder, Gay & Lesbian Alliance Against Defamation (GLAAD) er oprørte over en parodieret reklame for en falsk produkt kaldet gang dagligt Estro-Maxx, en pille, der skal \ "give dig al den sex skiftende hormoner du har brug for. \"

Male 'SNL' stemmer medlemmerne, herunder Bill Hader, er afbilledet som transseksuelle kvinder taler om deres kroppe og hormon niveauer.

\ "Stykket blev en mock reklame for østrogenerstatningsbehandling og fremhævede mænd med skæg iført kjoler, betød at repræsentere transseksuelle kvinder, \" GLAAD sagde i en erklæring. \ "Dette segment kan ikke forsvares som 'bare en joke", fordi der ikke var nogen' joke 'at tale om. \ "
\ "Det forsøgte komedie af skit hængslerne alene nedværdigende liv og erfaringer transseksuelle kvinder, \" gruppen fortsatte.

GLAAD tog til sin hjemmeside, og har krævet en undskyldning fra NBC til sketch, som gruppen hævder er en \ "farlig og åbenlyst anti-transseksuelle segment. \" GLAAD har også udsendt et andragende til tilhængere til at underskrive krævende online klip fjernes så godt.

Hidtil har der ikke været nogen kommentar fra 'SNL' om GLAAD's klager.Ingen kommentarer:

Loading...