lørdag den 7. maj 2011

Penge ve \ 'braendstoffer depression stiger \'

Økonomiske problemer kan fungere som en udløsende faktor for depression, siger eksperter Relaterede historier

Økonomiske problemer kan være næring en stigning i depression i England, er det blevet foreslået.

Forskrifter for anti-depressivt medicin såsom Prozac steg med mere end 40% over de seneste fire år, som er tilvejebragt af BBC viser.

Praktiserende læger og velgørende sagde, at de blev kontaktet i stigende grad af mennesker, der kæmper med gæld og job bekymringer.

De sagde finansielle ve ofte fungeret som en \ "trigger \" for psykiske problemer.

Stigningen er sket på et tidspunkt, hvor regeringen har været stigende adgang til samtaleterapi, som bør i teorien begrænse efterspørgslen efter anti-depressiva.

I det sidste år alene henvisninger til samtaleterapi steg fire gange til næsten 600.000, viste Department of Health tal.

Dr. Clare Gerada, leder af Royal College of læger, sagde nogle af stigningen i ordination var sandsynligvis også skyldes øget bevidsthed om sygdommen.

Men hun tilføjede: \ "Selvfølgelig, i tider med økonomiske problemer, vi ville forvente mentale sundhedsproblemer at forværre - og praktiserende læger oplever flere mennesker, der kommer ind med gæld reoler op, eller som har mistet deres job og er ved at annullere deres ferie.

\ "De føler skyld, at de kan \ 't sørge for deres familie og disse ting kan ofte virke som en udløser for depression. \"

Case study

Caitlin, 28, fra Manchester, har kæmpet med psykiske problemer siden ungdomsårene.

Men økonomiske problemer i det sidste år har gjort det værre, og hun er for nylig blevet ordineret anti-depressiva.

Hun plejede at arbejde i en hjemmepleje hjem for børn, men har været uden arbejde i 12 måneder.

Caitlin er nu lever af ydelser i alt £ 140 om ugen, men udgifterne til hendes pant og andre regninger langt overgår dette. Det betyder, at hun har opbygget gæld på £ 10.000.

Hun er i øjeblikket laver frivilligt arbejde og studere, men har givet op på at få et job i den nærmeste fremtid, fordi de nedskæringer på offentlige ydelser.

\ "Det er en virkelig foruroligende tid. Jeg har aldrig været uden arbejde i denne lange, og det lægger en reel belastning for dig. \"

Mental sundhed velgørenhed Sane også sagde, at det havde set flere mennesker henvendelse sin e-mail og telefon rådgivning linjer med penge bekymringer.

Dens administrerende direktør, Marjorie Wallace, sagde: \ "Det er umuligt at sige med sikkerhed, at økonomiske problemer fører til en stigning i depression Men vi er helt sikkert høre mere fra folk, der er bekymrede, når det næste måltid kommer fra, jobsikkerhed. og nedskæringer i ydelserne - mange, der er at komme i kontakt med os for første gang.

\ "Det er en giftig kombination, især for dem, der allerede har mørkere tanker og andre problemer. \"

Tallene, der er fremstillet fra NHS Prescription Services i henhold til Freedom of Information Act, omfatter anti-depressivt ordination fra 2006 til 2010, i hvilket tidsrum landet skulle klare den bankkrise, recessionen og starten af ​​nedskæringer.

De viste at antallet af recepter for selektiv serotonin re-uptake hæmmere, den mest almindeligt ordinerede gruppe af anti-depressiva, steg med 43% til næsten 23 mio om året.

De data viste også stigninger i andre former for anti-depressiva, herunder narkotika såsom Duloxetin, som har tendens til at blive brugt til mere alvorlige sager.

Pasningsordninger minister Paulus Burstow sagde: \ "Den sidste recession har efterladt mange mennesker, der står hårde tider Hvis folk oplever psykiske problemer, er det NHS velegnet til at hjælpe..

\ "Vi \ 're øget finansiering til samtaleterapi med Pund 400 over de næste fire år. Dette vil sikre, at moderne, evidensbaseret behandling er til rådighed for alle, som har brug for dem, om deres depression eller angst er forårsaget af økonomiske bekymringer eller noget andet. \ "

Denne artikel er fra BBC News website. © British Broadcasting Corporation, BBC er ikke ansvarlig for indholdet af eksterne internetsider.

Ingen kommentarer:

Loading...