mandag den 1. november 2010

No More Mr. Nice Guy, Mr. Mad Som Hell: Andrew Cuomo Angreb

Af Celeste Katz

Efter al den ståhej om, hvordan Andrew Cuomo har været i besiddelse af sit brand i kapløbet mod ætsende Carl Paladino, er Den Demokratiske guvernørvalget kandidat endelig slippe hammer i en ny annonce:

Stedet, \ "Et Job, \" begynder luftning Statewide i dag - og det går efter Paladino som en \ "velfærd konge, som fik rig ved malkning New York skatteydere \" (de rippet det fra vores Bill Hammond) og fik en $ 1,4 millioner skattelettelse, der resulterede i oprettelsen af bare én opgave (igen, rippet fra en historie af vores Greg B. Smith.)

Indtil nu har Cuomo været sagt, at han vil holde sig væk fra catfighting - og samtidig lade de NYS Demokrater droppe de fleste af de bomber på Paladino. Nu ser det ud til, Cuomo's kastede handsken personligt.

Watch:

Han er også rent faktisk fik en flot annonce ud for, og byder på \ "kræft overlevende Nancy Marie Bergman -. Cuomo held med at bekæmpe hendes forsikringsselskab, efter at den nægtede at dække titusindvis af dollars i sygesikringsomkostninger \" Hit springet til at se det.


Ingen kommentarer:

Loading...